Cursus Apple Mac OS X

3u durende cursus voor de basis van het OS X

Deze cursus kan bij jou thuis of op kantoor gegeven worden, zowel overdag als ‘s avonds. Normale prijs: € 95 (inc. BTW).
HERFSTPROMOTIE: € 79 (inclusief BTW). Deze promotie geldt slechts tot 11 december 2011! Wees er snel bij!
(Bovenstaande prijzen zijn excl. verplaatsingskost van € 0,4/km.)
—–

De laatste tijd ontvang ik meer en meer vragen van mensen die recentelijk overgestapt zijn op Apples Mac OS X, maar vervolgens moeite hebben om het beestje onder controle te houden. Vaak zijn het Windowsgebruikers die moeite hebben om zich de basishandelingen van de Mac eigen te maken, maar evenzeer zijn het mensen die geen eerdere computerervaring hadden. Daarom organiseer ik een Apple Mac OS X trainingsmomenten aan huis en op kantoor.

Onefficiënt omgaan met een computersysteem kan veel tijd en geld kosten. Bovendien leidt het vaak tot frustratie en erger nog, een afkeer van de computer. (en je wilt zo’n onschuldig Appletje toch niet uit het raam gooien?).  Tijdens deze training gaan we dieper in op de veelgemaakte fouten door nieuwkomers op het Mac-platform, bekijken we handige tips en trucs om het dagelijkse gebruik van de Mac efficiënter te laten verlopen en gaan we wat dieper in op de mogelijkheden van de standaard bijgeleverde Apple programma’s (als Mail, Safari, iCal, Voorvertoning,…).

Het voordeel aan deze methode is dat je zelf de inhoud van de cursus mee kan bepalen: we focussen op de dingen die jij onder de knie wilt hebben.
Er is geen voorkennis vereist, al is het uiteraard handig om al met de Mac gewerkt te hebben. (Bij voorkeur in het bezit van je eigen Mac)

Je inschrijven voor een cursus kan op 0474 78 84 34 of email: contact@johandeclerck.be

Contacteer me voor meer inlichtingen!

The post above is in Dutch, but basically it’s an invitation for courses I give about the basic usage of Mac OS X. If you are interested to join, just drop me a message or email!